bezedakos

bezedakos

25 Ιουλίου 2017

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΤΗ



(Γράφτηκε στις 22 Ιουνίου του 17)
Η εθνική μάδα μπάσκετ γυναικών πάει πολύ καλά.
Σε λίγο οι ολιγαρχικοί πολιτικοί θα δράξουν την ευκαιρία να προβληθούν δια μέσου των επιτυχιών αυτής της ομάδας.
Ο αθλητής στην καριέρα του έχει αποτυχίες και επιτυχίες. Στις αποτυχίες τα ολιγαρχικά ρεμάλια εξαφανίζονται ΕΝΤΕΛΩΣ. Κανείς δεν πάει να τους συμπαρασταθεί.
Η εικόνα τους δεν πρέπει να πάει δίπλα στην εικόνα κάποιου αποτυχημένου αθλητή.. Αντίθετα, η στην ουσία δηλητηριώδη εχιδνόφατσά τους, θα πρέπει να πάει δίπλα ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις επιτυχιών. Η παρουσία τους θα πρέπει να μπαίνει δίπλα ΜΟΝΟ σε ΝΙΚΕΣ.
Επιδιώκουν έτσι, ο λαός να τους ταυτίζει στο υποσυνείδητό του με την εικόνα του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.
Με τέτοια και με αρκετά άλλα ψυχολογικά «τρίκ» προσπαθούν να περάσουν στο λαϊκό υποσυνείδητο ότι είναι ανίκητοι. Κούνια που τους κούναγε.
(Και αφού είναι ανίκητοι, γιατί η συνολικά τεράστια προπαγάνδα τους; Για ποιό λόγο; Αυτό σημαίνει ότι τρέμουν τη απονάρκωση των λαών, σημαίνει ότι είναι χάρτινος τίγρης, σημαίνει ότι η ανατροπή τους είναι εφικτή. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος για να θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των μέσων προπαγάνδας, μέσων καταστολής κοκ)
Τώρα λοιπόν θα δούμε τους ηγέτες της ντόπιας πολιτικής ολιγαρχίας να σκάνε μύτη στα ΜΜΕ και δια μέσου δήθεν των συγχαρητηρίων, θα προσπαθήσουν να παίξουν το προπαγανδιστικό παιχνίδι για τη διαμόρφωση της εικόνας τους έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ψυχολογική υποταγή των «μαζών».