bezedakos

bezedakos

1 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ. Ο.Ε.Ν.Δ.Ε.Λ ΤΩΡΑ.



Τώρα ιδιωτικοποιούν και το νερό. Καθιστούν ιδιοκτησία των ελαχίστων  ένα από τα το πιο βασικά κοινωνικά αγαθά,  ένα από το πιο βασικά ανθρώπινα αγαθά,  για να μας έχουν εξαρτημένους  με χειρότερη εξάρτηση από εκείνη που έχουν τα δεμένα ζώα από τα αφεντικά τους. 
Πολύ πριν όμως από αυτό, έχουν κάνει ατομική ιδιοκτησία τους τη ζωή του κάθε υπηκόου τους. Έχουν ιδιωτικοποιήσει τη ζωή όλων μας. Κυριαρχούν πλήρως επάνω μας.
Μερικές χιλιάδες ολιγαρχικοί  στον πλανήτη  (μαζί με τους  υπηρέτες τους σε κάθε χώρα) καθορίζουν και ελέγχουν πλήρως τη ζωή όλων των υπηκόων τους. Μεταχειρίζονται τους λαούς σαν ζώα και τους οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερα επίπεδα εξαθλίωσης για να επιτυγχάνουν οι ίδιοι μεγαλύτερα κέρδη. Με διαταγές – «νόμους», μας  ΕΠΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ - ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ  τις επιθυμίες τους.
Οι υπήκοοι είμαστε  έρμαια όλων των διαστροφικών τους ορέξεων.  Έρμαια στα χέρια των πιο άρρωστων, των πιο διεστραμμένων ανθρώπινων συνειδήσεων.
Τη συντριπτική πλειονότητα των διαταγών – «νόμων» τους δεν την θέλει η  πλειοψηφία των λαών. Σχεδόν ο κάθε «νόμος» τους γίνεται αποδεκτός μόνο από μια μειοψηφία ενώ η πλειοψηφία τον αρνείται. (Πχ ΕΝΦΙΑ, φόροι, περικοπές συντάξεων, μισθών, τέλη κυκλοφορίας κοκ.)
Αυτοί  όμως επιβάλλουν,  ΠΑΝΤΑ δια της βίας, τη θέληση μιας μειοψηφίας πάνω στην πλειοψηφία.
Όλα ετούτα τα αντιλαϊκά μέτρα μπορούν και τα πραγματοποιούν επειδή κατέχουν- ελέγχουν την ένοπλη εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία και δια μέσου της κατοχής αυτών δύνανται να κατέχουν και την οικονομική εξουσία.
Είτε με τα συστήματα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχικής δικτατορίας (που οι ίδιοι την ονομάζουν δημοκρατία για να εξαπατούν τους λαούς) είτε με τα στρατιωτικά ολιγαρχικά συστήματα, κατορθώνουν να καθορίζουν και να εξευτελίζουν τη ζωή μας.
 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σωστή απάντηση σε αυτούς είναι προφανής.
Να τους αφαιρέσουμε όλη την εξουσία τους, να τους αφαιρέσουμε την εξουσία – οξυγόνο τους.

                         Ο.Ε.Ν.Δ.Ε.Λ    ΤΩΡΑ
(ΟΕΝΔΕΛ = ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ)

Μετά την ανατροπή – συντριβή της εξουσίας τους,  η πρακτική  εφαρμογή και λειτουργία της  ένοπλης εκτελεστικής της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας από τους λαούς, είναι σχετικά πολύ εύκολη υπόθεση.
Αρκεί να τους ανατρέψουμε. Δεν είναι ανίκητοι. Όταν οι μεγάλη πλειοψηφία των λαών στοχεύσει προς αυτή τη σωστή κατεύθυνση τότε η ολιγαρχία θα αποδειχθεί χάρτινος τίγρης.
Όχι και στις ΑΣΤΟΧΕΣ κινηματικές διεκδικήσεις. 

Να μην υπάρχει ειδική, συγκεκριμένη λαϊκή κινητοποίηση χωρίς να συνδέεται με το στόχο του ΟΕΝΔΕΛ, γιατί αυτή θα είναι εντελώς αναποτελεσματική
.